Schenströmska Herrgården

Jobba hos oss!

På Schenströmska Herrgården finns alltid plats för duktiga och engagerade medarbetare! Nedan ser du vilken personal vi söker just nu.

 

Vi behöver bli fler!

I maj öppnar vi vår nya restaurang, Smedens BBQ, i vår ljuvliga byggnad Stallet. Vi söker nu därför personal både till vår befintliga herrgårdsrestaurang samt Smedens BBQ och Stallet. Är du sugen på att vara med i vår resa så sök till oss!
Läs mer om Smedens BBQ här

Vem söker vi

På Schenströmska Herrgården är vi alla beredda att hjälpa till med det mesta! Utöver att arbeta med dina ordinarie arbetsuppgifter förväntas du vara flexibel och prestigelös i ditt arbete. Det kan vara alltifrån att snabbt behöva rycka in och hjälpa till att städa rum till att, när det är en lite lugnare period, så hjälper du till att måla rum eller liknande. Är du en person med ambitioner och är framåt finns det goda möjligheter till att få mer ansvar i ditt arbete. Hos oss får du mycket utrymme till att växa! Vi håller till i Ramnäs som ligger cirka 20 minuter utanför Västerås så tänk på att du måste kunna ta dig till och från din arbetsplats på egen hand.

Tjänster vi söker

Extrapersonal lokalvård

Vi söker extrapersonal som i första hand ska arbeta med att städa gästrum, allmänna utrymmen och dylikt i vår herrgård och omkringliggande byggnader. Vi ser också att denna tjänst även hjälper till i restaurangerna vid behov.

Du som söker bör ha ett öga för detaljer och se vad som behöver göras samt effektiv och ansvarsfull i ditt arbete. Vi söker dig som sätter service och omtanke om våra gäster i fokus.

Vi förutsätter att du kan kommunicera på svenska och engelska.

Ansökan

Skicka din ansökan till info@schenstromska.se med rubriken Ansökan samt vilken tjänst du söker.

En komplett ansökan bör innehålla ett personligt brev (en bild på dig är ett stort plus) samt ditt CV.

Välkommen med din ansökan!