Schenströmska Herrgården

Weekend

Weekend i vacker bruksmiljö

Lämna rutinerna för ett par dagar och njut av tystnaden, lugnet, god mat och den varma familjära stämningen hos oss på Schenströmska Herrgården. Se vilka datum som vi har öppet för weekend nedan.
Weekenddatum

Klassisk herrgårdsweekend

En weekend startar vanligtvis på lördagseftermiddagen med incheckning som följs av vårt mycket uppskattade afternoon tea med de klassiska sconesen, flera hemlagade marmelader, ostar, bakverk och ett och annat matigare inslag. Därefter finns det tid för avkoppling, en härlig promenad eller lagom lugna aktiviteter som vi erbjuder vissa helger t.ex. baka tunnbröd i vår bagarstuga eller varför inte ett avkopplande bastubad och vedeldad badtunna? Vi har alternativen - ni väljer!

Fyrarätters middag

Till kvällen serverar vi en härlig fyrarättersmeny speciellt anpassad för våra weekendgäster och ingår som en gourmentweekend. Detta är en smakupplevelse baserad på säsongens råvaror tillagade från grunden.

Övernattning

Övernattning i våra ombonade gästrum med sekelskifteskaraktär. Självklart är det TV, radio och trådlöst bredband i alla rum. På morgonen står vår ljuvliga frukostbuffé uppdukad.
Läs mer om våra rum här

Mer information