Schenströms Väg 1 730 60 RAMNÄS.

Boka konferensBoka

Bröllop

Bröllop på Schenströmska

Vill ni ha ett traditionellt bröllop eller ett bröllop som, inte bara ni som brudpar, utan även era gäster kommer minnas länge? Vi hjälper er gärna med det där lilla extra som gör ert bröllop oförglömligt!

Läs mer!

På bryggan, i vinkällaren, i trädgården eller terassen

Vig er nedanför herrgården på bryggan vid sjön Nadden, på vår terrass, i våra underbara källarvalv eller i vår vackra Lanchashiresmedja. Föreställ er ett ja till varandra i vår rustika vinkällare eller varför inte under våra lummiga träd i parken som bär på hemligheter från 1700-talet. Bild tagen av Hasselströms Wedding Photography & Videography.

Centralt placerade i Västmanland

Vi är centralt placerade i Västmanland med Västerås och Örebro som närmsta städer endast 20 minuters bilfärd bort. Vi nås lätt från till exempel Sala, Avesta, Norberg, Fagersta, Skinnskatteberg, Hallstahammar, Köping, Arboga och Kungsör. Vi ligger inte mer än 90 minuter från Stockholm och 40 minuter från Eskilstuna. Funderar ni på att gifta er i Västmanland – glöm inte att kontakta oss!

Bardisken

Rustikt eller klassiskt?

Middag och fest är en självklarhet tycker vi! Utöver middag och dans i vår vackra herrgårdsbyggnad kan vi även erbjuda Stallet. I Stallet får man verkligen känslan av den gamla bruksorten man befinner sig i. Byggnaden tar upp till 450 sittande gäster, men går även att dela upp så att det passar bröllop i mindre skala.