Schenströms Väg 1 730 60 RAMNÄS.

Hyr festlokal i herrgård

Ska du anordna en födelsedagsfest, släktträff, kick off, julfest, sommarfest, företagsevent eller bara fest för festens skull? Schenströmska herrgården är den självklara platsen för festligheter nära Västerås. 

Nedan kan du läsa mer om de festlokaler som finns att hyra hos oss. Har du frågor kan du kontakta oss via vårt kontaktformulär, så hjälper vi dig att hitta den perfekta lösningen för just ditt evenemang.

Salongen – kick off med herrgårdsmiddag

Inne i vår ståtliga herrgård kan ni ha middag och fest i den vackra salongen. Denna festlokal ansluter till terrassen på baksidan där många väljer att hålla mingel och ta en fördrink innan man slår sig ned till bords.

Bardisken

Stallet – företagsfest i rustik atmosfär

I Stallet får man verkligen känslan av den gamla bruksorten man befinner sig i. Byggnaden tar upp till 450 sittande gäster. Lokalen stod klar 2017 efter en omfattande renovering.

Vi försökte bevara så mycket som möjligt av den unika känslan med tegel och gjutjärnsdetaljer samtidigt som vi byggde om den till en modern event- och festlokal.

Läs mer om stallet

Boka vistelse

Vill du boka vistelse hos oss på Schenströmska herrgården utanför Västerås? Hos oss kan du anpassa vistelsen efter dina önskemål och behov.

Kontakta oss idag, eller boka direkt!

Boka nu