Schenströms Väg 1 730 60 RAMNÄS.

Julbord för företag

Fira en magisk jul på Schenströmska Herrgården!

När snön sakta faller och vintermörkret lägger sig, öppnar Schenströmska Herrgården sina dörrar för en oförglömlig julfest. Sätt tända ljus på bordet, sätt dig ner vid den knastrande elden och låt stämningen av vår historiska herrgård väcka julens alla magiska ögonblick.

Julbord för företag på Schenströmska Herrgården

Företagsmiddag

Vid Schenströmska Herrgården får ni nycklarna i handen. Detta är er kväll, er fest, och ni sätter detaljerna. Inga krusiduller. Oavsett om ni är ett företag, en släkt eller en vängrupp, kan ni forma er vistelse helt efter era önskemål. Kanske drömmer ni om ett traditionellt julbord, en storslagen julfest eller en inspirerande julkonferens? Valet är ert.

Beläget i den charmiga orten Ramnäs, bara 20 minuter från Västerås och bekvämt placerad för de som reser från Örebro eller Stockholm, erbjuder herrgården en perfekt blandning av tillgänglighet och avskildhet. Här, omgiven av vackra grönområden och lugna vattendrag, finner ni en oas som känns långt borta från stadens brus.

Julbord för företaget i Stallet

Men det som verkligen sätter Schenströmska Herrgården på kartan är Stallet. Denna historiska mötesplats, som sträcker sig över 800 kvadratmeter och har plats för upp till 450 personer, är mer än bara en lokal. Glaze Pit’s hästskoformade eldhärd står stolt i mitten, och skapar en mysig atmosfär som kommer att ge er en unik upplevelse. Detta är en plats som måste upplevas minst en gång i livet.

Julen är en tid för minnen, och på Schenströmska Herrgården garanterar vi att ni kommer skapa några av de mest minnesvärda. Med en kombination av historisk charm, anpassningsbarhet och enastående service, ser vi fram emot att välkomna er till en oförglömlig julfirande.

Boka er konferens med julbord här

Kombinera er konferens med julbord för företag

Föreställ er en dag fylld med produktiva möten i våra toppmoderna konferenslokaler, följt av en kväll där ert team samlas runt ett traditionellt julbord, där skratten ekar och minnen skapas. Våra konferensrum är utrustade med den senaste tekniken, vilket säkerställer en smidig övergång mellan arbete och nöje.

Ytterligare en fördel med Schenströmska Herrgården är möjligheten att hyra lokal och personal separat. Denna flexibilitet innebär att ni kan forma er tillställning exakt som ni vill ha den, oavsett om ni planerar en kick off, konferens eller fest.

Schenströmska Herrgården framifrån

Schenströmska herrgården - byggnader och området

Vår herrgård ligger i den lilla orten Ramnäs, 20 minuter utanför Västerås, ungefär 1 timme från Örebro och knappt 1,5 timme från Stockholm. Med sina vackra grönområden och närliggande vattendrag är herrgården en lugn oas utan risk för trängsel.

Vill du veta mer om vad platsen har att erbjuda? Här hittar du en kartan över området och mer information om varje byggnad. Kartan ger en god överblick över vart du hittar allt ifrån bastun, badtunnor, parkering och de olika möteslokaler. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer om våra byggnader och vårt område!

Vi är utvalda av Svenska möten läs mer här

Boka vistelse

Vill du boka vistelse hos oss på Schenströmska herrgården utanför Västerås? Hos oss kan du anpassa vistelsen efter dina önskemål och behov.

Kontakta oss idag, eller boka direkt!

Boka nu