Schenströms Väg 1 730 60 RAMNÄS.

Boka konferensBoka

Fält markerade med en * är obligatoriska

Kontaktuppgifter


E-postTelefon

Datum & TiderIntegritetspolicy

Du ska känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss. Från och med den 25 maj 2018 har vi valt att uppdatera vår integritetspolicy. Klicka här för att läsa vår Integritetspolicy.

Julbord 2019

Fredagar & Lördagar 22 nov – 14 dec (Obs ej 23 nov) Kl 18.00 – 23:30

Letar du efter ett julbord med jobbet som har något extra speciellt? Ta dig ifrån staden och fira julen i vårt coola stall!

Skicka din bokningsförfrågan till stallet@schenstromska.se eller ring 0220-35056.

Är du privatperson? Läs om vårt julbord här.

Julbord med inslag av rökt & grillat

Varmt välkommen på ännu en säsong med vårt härliga julbord i Stallet! Ett härligt klassiskt julbord som även har fina inslag av rökt och grillat från vår BBQ – allt i julens tecken. Kl 18.00 slår vi upp stalldörrarna och efter rykande varm glögg sätter vi oss till bords kl 18:30.

Efter maten kanske sötsuget smyger sig på. Då står vårt gottebord framdukat där du i år kommer att hitta några härligt juliga desserter.

Priser

Julbord & Entré: 595 kr ex moms
Detta ingår: Alkoholfri glögg, Julbord, Gottebord & Entré

Köp till dryckespaket från 160 kr ex moms.

Logi & Frukost: 1155 kr ex moms (i enkelrum)

Loud & Clear

Vårt fantastiska husband Loud & Clear kommer vara med oss denna säsong! De är grymma på att köra nya som gamla låtar med hög igenkänningsfaktor. De börjar med lite skön stämningsfull musik under middagen för att sen dra på lite mer för en riktigt härlig julfestlig stämning fram till kl 23.00. Läs mer om dem här.

Abonnera Stallet

Vår lokal Stallet kan ta upp till 500 gäster och är alldeles unik och rustik med sina vackra röda tegelväggar och ljuvliga gjutjärnsdetaljer. Abonnera Stallet för er alldeles egna julfest! Läs gärna mer om Stallet här.

Kontakta oss så kan vi berätta mer!