24 nov-15 dec: Julshow i Stallet

Julbord med inslag av rökt & grillat - Show Four Flavours

Fira in julen på Schenströmska Herrgården! I år håller vi vårt julbord nere i vår fantastiska lokal Stallet och restaurangen Smedens BBQ. Förutom de klassiska maträtterna kommer du även att hitta inslag av rökt och grillat kött av olika slag. Four Flavours utlovar också en sprakande julshow!

Om 4 Flavours!

De är en av Sveriges bästa showgrupper som bland annat har jobbat med Robert Wells, Brolle JR, EMD, Rongedal, Diggiloo med flera.

De har gjort shower på bland annat Tyrol, Berns, Grand hotel, Café Opera och Blue Moon Bar. De har jobbat med Sveriges största bolag så som Ericsson,Vattenfall, SEB och OKQ8. Med sina 15 år som grupp har dom skaffat sig en bred repertoar som sträcker sig från de största hitsen från 50-talet fram till idag inom schlager, rock, svenska klassiker, musikal, opera, Hårdrock , Disco med mera.

Med humor, knivskarp sång och professionalitet är deras show i högsta klass och både sjungs och dansas med när 4 Flavours står på scen. 

Tider & Priser

Torsdagar & Fredagar 24 november - 15 december (med start fredagen den 24 november)

Julbord & Show: 585 kronor
Julbord, Show & Övernattning (inklusive frukostbuffé): 1340 kr (del i dubbelrum)

Sittningstider: 18:30 & 19:00 

Uppdatering: Pga av det stora intresset har vi nu öppnat upp lördagen den 9 december. 
Klockan 13:00 öppnar vi för julbordslunch för 425 kr/person och på kvällen blir det Julbord & Show enligt ovan priser och tider.

Obs! Boka din julbordslunch i nedan ruta. Övriga bokningar sker genom att köpa biljett via Ticketmaster.se.

 

Bordsplacering

Om du bokar flera biljetter i samma bokning kommer ni att få sitta tillsammans. Om det däremot finns andra sällskap som gör separata bokningar som ni önskar sitta tillsammans med är det viktigt att ni meddelar oss detta. Maila i så fall info@schenstromska.se och ange namn på personen som den bokningen är gjord i, datum och att ni önskar sitta tillsammans.

Dryck

Det går utmärkt att få sig något att dricka under kvällen! Baren är påfylld och utöver ett gediget utbud av bland annat öl, vin och cider finns det även många trevliga alkoholfria alternativ att köpa. Vi kommer även att erbjuda dryckespaket som passar bra till maten. 

Det ingår ingen dryck i biljetterna, därför köps detta alltså på plats om så önskas.

Boka

Är du privatperson bokar du via Ticketmaster.se (klicka på knappen ovan/nedan). Önskar du boka åt ett företag så kontaktar du oss direkt på info@schenstromska.se eller 0220-350 57.

Transport

Vi har bra samarbeten med bussbolag - prata med oss så kan vi boka åt er till förmånliga priser!