Schenströms Väg 1 730 60 RAMNÄS.

Skräddarsy event & konferens i Västerås – Schenströmska Herrgården

Ska du anordna konferens, kickoff eller fest med företaget? Eller är det kanske tid för födelsedagsfirande, bröllop eller annat event? Då har du kommit helt rätt! Vare sig du är privatperson eller vill skapa ett företagsevent har vi på Schenströmska Herrgården något för dig. Vi tillhandahåller flexibla lösningar så att du kan anpassa din tillställning och skräddarsy dina event precis som du själv önskar. Hos oss på Schenströmska Herrgården kan du själv skapa en konferens, kickoff eller firande som tillgodoser just dina drömmar och behov!


Företagsevent & fest med flexibilitet i fokus

Oavsett om ni vill boka våra anläggningar och lokaler en hel helg, eller bara för en kväll, finns Schenströmska Herrgården här för er. Om ni vill stanna flera dagar kan alla gäster bo bekvämt i ombonade rum med bevarad herrgårdskaraktär. Ni kan välja att hyra hela anläggningen, eller endast utnyttja de lokaler och utrymmen som ni känner att ni behöver för att skapa ert perfekta och unika event. Läs mer om vårt område & byggnader här!

Fördelen med att anordna en kick off, konferens eller fest hos Schenströmska Herrgården i Västerås är även att ni kan välja att hyra lokal och personal separat. Detta skapar fantastiska möjligheter att forma er tillställning till precis det som ni själva vill.

Rymliga konferensrum på Schenströmska i Västerås

Bästa konferensanläggningen med fullt utrustade konferensrum

Hos Schenströmska Herrgården har vi fullt utrustade konferensrum som finns till ert förfogande under hela vistelsen. Våra konferenslokaler och mötesrum är nyrenoverade med modern teknik så ni kan vara säkra på att det finns en lokal som möter era behov.

Läs mer om våra lokaler utformade för den perfekta konferensen här!
Vi erbjuder bl.a. ledarskapsutbildningar till företg och privatpersoner under konferens och kickoff

Workshops & utbildningar i rustika konferensanläggningar

Är ni sugna på att anordna workshops och utbildningar i inspirerande omgivningar? Vad kul! På vår herrgård har ett flertal konferenser och kickoffs ägt rum under åren. Allt från ledarskapsutbildningar till workshops för både företag och privatpersoner har varit mycket uppskattade. Här finns inga drömmar som är för stora, ni kan själva skräddarsy eventen så att det passar just era behov. Om ni så önskar kan vi även rekommendera några utav våra samarbetspartners som kan bistå med allt från service så som avresestäd till mat och fullservice.

Teambuilding i naturnära miljö under konferens

Roliga aktiviteter & utrymmen för teambuilding i naturnära miljö

När ni vill släppa loss eller ta en paus från föreläsningar, konferenser eller annat jobb finns fantastiska utrymmen för aktiviteter och rörelse. Den närliggande naturen, vårt vackra slottsområde och härliga Strömsholms Kanalen ligger precis utanför dörren och passar utmärkt för friluftsaktiviteter eller annat skoj. Vill ni ha tips på aktiviteter? Vi kan såklart rekommendera ett antal olika aktivitetsbolag för den som önskar att boka in upplevelser utöver det vanliga.

Bar och eldhärd i konferens- och festlokalen Stallet på Schenströmska Herrgården

Rymliga & vackra lokaler för evenemang, fest & kickoff

I den industriella lokalen Stallet kan ni anordna allt från konserter och stora fester till spännande aktiviteter. Oavsett om det är en företagsmiddag, sommarfest, konferens, kickoff eller födelsedagsfirande ni ska anordna är detta en fantastisk miljö att fira på med unik rustik brukskaraktär. Läs mer om härliga Stallet här.

Hos Schenströmska Herrgården tipsar vi mer än gärna om företag som kan hjälpa till med såväl teknik och måltider som blomster. Vi har ett starkt samarbete med leverantörer och diverse samarbetspartners för att underlätta planeringen av ert event. Vare sig det handlar om en 5-rätters fine dining middag eller smarriga food trucks har vi kontakterna för dig! Läs mer här.

Boka nästa fest, konferens och kickoff på Schenströmska herrgården i Västerås

Skapa en unik upplevelse & företagsevent på vacker herrgård i Västerås

När ni anordnar konferens, kickoff, fest eller något annat event hos Schenströmska Herrgården kan ni vara säkra på att det blir en upplevelse utöver det vanliga. Upplev vår magiska herrgård där vi ger er nycklarna till friheten att utforma ett event som passar just er! Vare sig ni befinner er i Stockholm, Uppsala, Örebro eller Västerås ser vi fram emot att välkomna er till oss. Vi har självklart även anordnat konferenser och event för företag som kommer från andra delar av landet, exempelvis Eskilstuna och Enköping, och hjälper mer än gärna till att skapa er unika tillställning.  

Klicka här för att kontakta oss för ett prisförslag, eller om ni har några andra frågor eller funderingar om er unika happening!

Boka vistelse

Vill du boka vistelse hos oss på Schenströmska herrgården utanför Västerås? Hos oss kan du anpassa vistelsen efter dina önskemål och behov.

Kontakta oss idag, eller boka direkt!

Boka nu