Schenströms Väg 1 730 60 RAMNÄS.

Hyr konferenslokal nära Västerås

Helt exklusivt

Vår herrgård ligger endast 20 minuter från Västerås. Hos oss finns flera mötesrum med olika bekvämligheter att välja mellan. Byggnaderna hyrs ut i sin helhet, vilket ger er möjlighet att disponera en helt egen del av herrgården. Därför kan ni vara säkra på att det finns en lokal som passar dina behov. Här kan du läsa mer om våra konferenslokaler för ert nästa möte, utbildning, konferens eller andra företagsevenemang.

Stallet – perfekt för stora konferenser och event

800

kvadratmeter

Upp till 450

personer

Vår allra största konferenslokal som inryms i ett gammalt stall från 1800-talet. Lokalen har ett eget restaurangkök, en scen, bar, toaletter och kapprum. Stallet har nyligen renoverats och hade invigning den 6 maj 2017. Lokalen passar perfekt som en unik mötesplats för stora event men det går även att dela upp den för mindre arrangemang. Lokalen rymmer upp till 450 personer vid biosittning (för konferenser). Vad gäller bröllop och middagssittning med dukade bord rekommenderar vi inte fler är ca 300 sittande.

Läs mer om Stallet

Brukspatronen – mötesrum med sjöutsikt

54

kvadratmeter

60

personer

Ljust och fräscht konferensrum i herrgården med alla moderna bekvämligheter och vacker utsikt över sjön Nadden och det gamla valsverket. Brukspatronen är även utrustad med luftkonditionering.

Patronessan – konferensrum för de mindre mötena

30

kvadratmeter

37

personer

Ombonat mötesrum med alla moderna bekvämligheter. Patronessan är belägen i herrgårdsbyggnaden och bjuder på utsikt över innergården, kanalen och stallet. Varmt och ombonat rum med handmålade tapeter. Det finns också AC installerat i lokalen.

Kantzow – konferenslokal med grupprum

32

kvadratmeter

29

personer

Ljus lokal med alla moderna bekvämligheter plus öppen spis. Konferensrummet är beläget i en av våra flygelbyggnader. Konferenslokal Kantzow har även luftkonditionering.

 

Kontakta oss för bokning

Kontakta oss på telefonnummer 0220-350 57, mejla info@schenstromska.se eller fyll i vårt kontaktformulär för att boka.

Boka nu

Läs mer

Dubbelrum med två fåtöljer på Schenströmska Herrgården

Våra Rum

Alla våra rum har mysig herrgårdskänsla och det ena rummet är inte det andra likt. Klicka dig vidare här för att läsa mer om dem!

Läs mer om våra rum
Badtunnor vid vatten i anslutning till Schenströmska Herrgården

Byggnader & Området

Kika gärna in vår sida om våra byggnader & området. Där finns också en områdeskarta för en bra överblick!

Läs mer om våra byggnader & området

Boka vistelse

Vill du boka vistelse hos oss på Schenströmska herrgården utanför Västerås? Hos oss kan du anpassa vistelsen efter dina önskemål och behov.

Kontakta oss idag, eller boka direkt!

Boka nu