Schenströms Väg 1 730 60 RAMNÄS.

Boka konferensBoka

Fält markerade med en * är obligatoriska

Kontaktuppgifter


E-postTelefon

Datum & TiderIntegritetspolicy

Du ska känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss. Från och med den 25 maj 2018 har vi valt att uppdatera vår integritetspolicy. Klicka här för att läsa vår Integritetspolicy.

Avslappning & Mys

Vedeldade badtunnor

På bryggan nere vid kanalen framför bastun står våra två vedeldade badtunnor. Ett härligt avslut på en ansträngande dag såväl på vintern som på sommaren. Passa på att ta ett uppfriskande dopp i kanalen när vattentemperaturen ligger på 4°c under vintern. Njut av en härlig utsikt över herrgården och kanalen.

Självklart har ni tillgång till vår fräscha bastu i samband med att ni hyr badtunnorna.

Antal deltagare: 6-8 personer/tunna. Vi har 2 tunnor, men kan hyra in fler vid behov.
Tidsåtgång:
avgör ni själva

Bastubad

Nere vid vattnet ligger vår bastu med panoramafönster. Efter bastubadet kan ni öppna dörren och gå ut och sätta er på altanen, njuta av solnedgången och något kallt att dricka för att sedan svalka er i Kolbäcksån som rinner nedanför.

Säg bara till oss i receptionen så sätter vi igång bastun så den är varm åt er när det passar.

Antal deltagare: max ca 20 personer
Tidsåtgång: Det avgör ni själva.

Bada i sjön

Vår herrgård omges av vatten. Det gör att ni efter en konferensdag hos oss kan vandra ner till strandkanten bakom våra flyglar eller gå ner till bastubryggan och ta ett svalkande uppiggande dopp och simtur innan middagen.

Eller varför inte ställa klockan en stund tidigare på morgonen, svepa om sig badrocken och smyga ner till vattnet och ta en härlig simtur innan frukost, medans vattnet fortfarande ligger spegelblankt i gryningen.

Kom upp till oss i receptionen, så får ni låna en badrock!