Schenströms Väg 1 730 60 RAMNÄS.

Boka konferensBoka

Fält markerade med en * är obligatoriska

Kontaktuppgifter


E-postTelefon

Datum & TiderIntegritetspolicy

Du ska känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss. Från och med den 25 maj 2018 har vi valt att uppdatera vår integritetspolicy. Klicka här för att läsa vår Integritetspolicy.

Fysiskt

Flerkampen

Många gånger blir man stel när man sitter en eller fler dagar och konfererar. Då kan det vara bra att komma ut i friska luften och röra på sig lite.

Vi erbjuder en mängd olika flerkampsalternativ där fokus ligger på samarbete och planering. Några av grenarna kan vara pilbåge, cykelhjulet, stuprörsslalom, samspelet, flottbygge m.fl.

Flerkamper lämpar sig väl för gruppindelning och brukar ofta skapa en spännande kamp mellan lagen på ett glatt sätt.

Antal deltagare: Från 8 personer
Tidsåtgång: ca. 1,5 timme

Lerduveskytte

Att skjuta lerduva kan vara en personlig utmaning, att våga hålla i vapnet när det smäller. Det är inte säkert att den som skjutit förr är bättre än den som aldrig hållit i ett vapen. Den som kan lyssna på instruktioner är oftast den som det går bäst för. Lerduveskytte kan även kombineras med andra aktiviteter.

Antal deltagare: Enligt överenskommelse
Tidsåtgång:
ca 1-2 timmar

Flyboard

Har du inte provat detta så är det ett måste! Flyboard är en vattensport som inte liknar något annat. Med vattenjet-drift från en vattenscooter flyger du i luften upp till nio (!) meter, dyker som en delfin och gör volter eller är som en tepåse i en kopp med vatten. Du styr själv!

Genom att flytta kroppsvikten och med hjälp av reglagen i händerna styr du. Våra instruktörer hjälper dig och det går snabbt att lära sig grunderna.

Antal deltagare: Enligt överenskommelse.
Tidsåtgång: Cirka 30 minuter per person

Isskulptering

Att skapa i is är fantastiskt spännande och med hjälp av vår erfarna instruktör blir aktiviteten en rolig och inspirerande happening. Vi delar in i grupper om 6 – 10 personer, där varje grupp har ett eget isblock och egna verktyg för att kunna skulptera. Upplägget kan sedan ske på två olika sätt. Endera så gör gruppen en skulptur efter eget tema, alternativt att de skall göra en så lik kopia som möjligt av den isskulptur som iskonstnären har gjort. Under hela övningen bistår vi med tips och råd samt visar olika tekniker på hur man bäst skulpterar i is.

Antal deltagare: 10-200 personer
Tidsåtgång: 2 timmar