Schenströms Väg 1 730 60 RAMNÄS.

Boka konferensBoka

Fält markerade med en * är obligatoriska

Kontaktuppgifter


E-postTelefon

Datum & TiderIntegritetspolicy

Du ska känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss. Från och med den 25 maj 2018 har vi valt att uppdatera vår integritetspolicy. Klicka här för att läsa vår Integritetspolicy.

Fysiskt

Yoga

Våra yogainstruktörer Renée och Jenny har båda sina egna nischer inom HathaVinyasa och YinYoga vilket gör att ni kan få ut mycket av er Yoga hos oss.

De har olika flera olika pass med Yoga att välja bland. Vad sägs om Yoga och vandring i vackra Bergslagen? Har ni ett pressat schema finns också möjligheten att anpassa efter era önskemål.

Antal deltagare: Enligt överenskommelse
Tidsåtgång:
Enligt överenskommelse

Flerkampen

Många gånger blir man stel när man sitter en eller fler dagar och konfererar. Då kan det vara bra att komma ut i friska luften och röra på sig lite.

Vi erbjuder en mängd olika flerkampsalternativ där fokus ligger på samarbete och planering. Några av grenarna kan vara pilbåge, cykelhjulet, stuprörsslalom, samspelet, flottbygge m.fl.

Flerkamper lämpar sig väl för gruppindelning och brukar ofta skapa en spännande kamp mellan lagen på ett glatt sätt.

Antal deltagare: Från 8 personer
Tidsåtgång: ca. 1,5 timme

Lerduveskytte

Att skjuta lerduva kan vara en personlig utmaning, att våga hålla i vapnet när det smäller. Det är inte säkert att den som skjutit förr är bättre än den som aldrig hållit i ett vapen. Den som kan lyssna på instruktioner är oftast den som det går bäst för. Lerduveskytte kan även kombineras med andra aktiviteter.

Antal deltagare: Enligt överenskommelse
Tidsåtgång:
ca 1-2 timmar

Isskulptering

Att skapa i is är fantastiskt spännande och med hjälp av vår erfarna instruktör blir aktiviteten en rolig och inspirerande happening. Vi delar in i grupper om 6 – 10 personer, där varje grupp har ett eget isblock och egna verktyg för att kunna skulptera. Upplägget kan sedan ske på två olika sätt. Endera så gör gruppen en skulptur efter eget tema, alternativt att de skall göra en så lik kopia som möjligt av den isskulptur som iskonstnären har gjort. Under hela övningen bistår vi med tips och råd samt visar olika tekniker på hur man bäst skulpterar i is.

Antal deltagare: 10-200 personer
Tidsåtgång: 2 timmar