Schenströms Väg 1 730 60 RAMNÄS.

Boka konferensBoka

Fält markerade med en * är obligatoriska

Kontaktuppgifter


E-postTelefon

Datum & TiderIntegritetspolicy

Du ska känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss. Från och med den 25 maj 2018 har vi valt att uppdatera vår integritetspolicy. Klicka här för att läsa vår Integritetspolicy.

Gastronomiskt

Fräscha grönsaker och rotfrukter

Smakupplevelse

Smaken är ett av våra starkaste sinnen och smakminnet är det minne som etsar sig fast längst i vårt sinne. På Schenströmska Herrgården kan vi erbjuda flera olika provningar, allt från viner, whiskey, konjak, likör, öl eller andra alkoholhaltiga drycker till choklad, ostar och olika maträtter.

Oavsett vad ni önskar sätter vår köksmästare och sommelier samman en smakresa utöver det vanliga. Vi samarbetar även med flera sommelierer som tillhör den absoluta eliten i Sverige när det gäller viner så även konnässören ska kunna få en upplevelse som är något alldeles extra. Det går även utmärkt att kombinera olika provningar, t.ex. vin och mat eller whiskey och choklad, endast fantasin sätter gränserna.

Antal deltagare: Enligt överenskommelse
Tidsåtgång: ca 1-1,5 timmar

Smakpromenad

I parken ner mot sjön har vi placerat ut flertalet stationer som vår köksmästare fyllt med olika smaker. I lag eller individuellt går Ni nu från station till station. Smakpromenaden kittlar inte bara smaklökarna utan även geniknölarna. Här möter ni smaker från till exempel choklad, ostar, rom, whisky med flera.

Antal deltagare: Enligt överenskommelse
Tidsåtgång: ca 1-2 timmar (kan anpassas något efter önskemål).