Schenströms Väg 1 730 60 RAMNÄS.

Boka konferensBoka

Fält markerade med en * är obligatoriska

Kontaktuppgifter


E-postTelefon

Datum & TiderIntegritetspolicy

Du ska känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss. Från och med den 25 maj 2018 har vi valt att uppdatera vår integritetspolicy. Klicka här för att läsa vår Integritetspolicy.

Erbjudanden

Här publicerar vi våra aktuella erbjudanden.

Novemberhäng

Det verkar finnas en anledning till att november börjar med NO. Grått, regnigt och ruskigt. Yesvember säger vi! Dvs Yes till skönt häng med härliga kollegor!

Efter en mötesdag behövs optimalt socialt häng. Bokar du konferensen hos oss och förlägger den i Yesvember så bjuder vi på våra vedeldade badtunnor – allt för det ultimata sociala hänget!

Ange kod: NOVEMBERHÄNG

Villkor: Detta erbjudande gäller nya bokningar och förläggs senast 30 november 2019. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Boka Erbjudande

Decembermys

December är myspys, tända ljus, öppen brasa och gosiga filtar. Vår herrgård är perfekt för att skapa rätta myskänslan inför den stundande julen!

Kom in i värmen på konferens hos oss i december så bjuder vi på vårt skräddarsydda myspaket i herrgårdens källarvalv –  glögg, pepparkakor och ost – allt i mysets tecken!

Ange kod: DECEMBERMYS

Villkor: Detta erbjudande gäller nya bokningar och förläggs senast 31 december 2019. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Boka Erbjudande