Schenströms Väg 1 730 60 RAMNÄS.

Boka konferensBoka

Fält markerade med en * är obligatoriska

Kontaktuppgifter


E-postTelefon

Datum & TiderIntegritetspolicy

Du ska känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss. Från och med den 25 maj 2018 har vi valt att uppdatera vår integritetspolicy. Klicka här för att läsa vår Integritetspolicy.

Konferenslokaler

Stallet

800

kvadratmeter

450

personer

Vår allra största konferenslokal som inryms i ett gammalt stall från 1800-talet. Lokalen har ett eget restaurangkök, en scen, bar, toaletter och kapprum. Stallet har nyligen renoveras och hade att invigning den 6 maj 2017. Lokalen passar perfekt som en unik mötesplats för stora event, men det går även att dela upp lokalen för mindre arrangemang.

Läs mer om Stallet

Brukspatronen

54

kvadratmeter

60

personer

Ljus och fräsch lokal i herrgården med alla moderna bekvämligheter och vacker utsikt över sjön Nadden och det gamla valsverket. Brukspatronen är även utrustad med luftkonditionering

Patronessan

30

kvadratmeter

37

personer

Ombonad lokal med alla moderna bekvämligheter. Patronessan är belägen i herrgårdsbyggnaden och bjuder på utsikt över innergården, kanalen och stallet. Varmt och ombonat rum med handmålade tapeter. Har AC.

Kantzow

32

kvadratmeter

29

personer

Ljus lokal med alla moderna bekvämligheter plus öppen spis. Konferenslokalen är belägen i en av våra flygelbyggnader och har direkt anslutning till två grupprum i samma byggnad. Konferenslokal Kantzow har även luftkonditionering.

Grupprum

46 "

platt-TV

6

personer

Vi har även ett antal grupprum. Samtliga är utrustade med whiteboard och 46″ platt-TV med bild- och ljudingång för PC.