Schenströms Väg 1 730 60 RAMNÄS.

Boka konferensBoka

Fält markerade med en * är obligatoriska

Kontaktuppgifter


E-postTelefon

Datum & TiderIntegritetspolicy

Du ska känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss. Från och med den 25 maj 2018 har vi valt att uppdatera vår integritetspolicy. Klicka här för att läsa vår Integritetspolicy.

Mat & Dryck

Information med anledning Corona:
Varmt välkommen med er förfrågan för konferens, bröllop eller annan privat tillställning – Vi finns fortfarande här! Vi hittar gärna ett upplägg som passar er efter hur dagens förutsättningar ser ut såsom generösa avbokningsvillkor, total avskildhet eller liknande. Kontakta oss gärna!

Vi har däremot i dagsläget valt att ställa in samtliga våra egna arrangerade evenemang såsom weekends, afternoon tea, fest i Stallet och liknande. Har du en bokning hos oss för detta kommer du att bli kontaktad av oss.

Utsökt förrättsbricka

Gastronomisk upplevelse!

Välkommen till Schenströmska Herrgården för en gastronomisk upplevelse utöver det vanliga! Vi håller på svenska traditioner och skapar våra menyer utifrån säsongens bästa råvaror. Självklart lagas all mat från grunden och är variationsrik och välbalanserad.

Vinkällaren

I vår vackra vinkällare finns det många välsmakande viner och vi hjälper gärna till att rekommendera viner som passar just er måltid. Har ni tur kanske vår sommelier ger er en visning i vinkällaren.

Läs mer om vår vinkällare
Delikatess

Historiskt

På Schenströmska Herrgården har rådsmän, köpmän, patroner och patronessor njutit härliga måltider och levt ståndsmässigt herrskapsliv under nästan tre århundraden. ​