Schenströms Väg 1 730 60 RAMNÄS.

Boka konferensBoka

Fält markerade med en * är obligatoriska

Kontaktuppgifter


E-postTelefon

Datum & TiderIntegritetspolicy

Du ska känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss. Från och med den 25 maj 2018 har vi valt att uppdatera vår integritetspolicy. Klicka här för att läsa vår Integritetspolicy.

Afternoon Tea

Information med anledning Corona:
Varmt välkommen med er förfrågan för konferens, bröllop eller annan privat tillställning – Vi finns fortfarande här! Vi hittar gärna ett upplägg som passar er efter hur dagens förutsättningar ser ut såsom generösa avbokningsvillkor, total avskildhet eller liknande. Kontakta oss gärna!

Vi har däremot i dagsläget valt att ställa in samtliga våra egna arrangerade evenemang såsom weekends, afternoon tea, fest i Stallet och liknande. Har du en bokning hos oss för detta kommer du att bli kontaktad av oss.

Afternoon Tea i herrgårdsmiljö

Hos oss får du ett Afternoon Tea med riktig herrgårdslyx! Vi serverar ett unikt och varierat utbud av små bakverk, kakor, scones, ostar, marmelad, juicer, kaffe och te.

Mindre format - smaka på allt!

Vi har valt att göra alla bakverk i mindre format så att man får möjlighet att smaka lite av allt. Är det något du gillar extra mycket så tar man fler helt enkelt.

Uppskattat

Många av våra gäster säger att de kommer tillbaka speciellt för att få njuta av vårt Afternoon Tea igen och många sitter i över en timme och njuter av fikabuffén och insuper atmosfären i någon av salongerna eller förmaket.​