Schenströms Väg 1 730 60 RAMNÄS.

Boka konferensBoka

Fält markerade med en * är obligatoriska

Kontaktuppgifter


E-postTelefon

Datum & TiderIntegritetspolicy

Du ska känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss. Från och med den 25 maj 2018 har vi valt att uppdatera vår integritetspolicy. Klicka här för att läsa vår Integritetspolicy.

Vinkällaren

Sammankopplade valv

Från början kunde man enbart nå källaren från sjösidan på herrgården vilket var smidigt när man kom med isblock från sjön under vintern. Sedan 2000 finns det en gång mellan vårat källarvalv och vår vinkällare.

Vinkällare i originalskick

Själva källaren är den gamla iskällaren från 1762 som är uppgraderad till lagring av dryck. Den är idealisk för lagring av dryck då den är djupt belägen under herrgårdens terrass. Numera finns det 1300 flaskor här istället för stora isblock.

Viner från 1928

Innehållet i vinkällarens 1300 fack spänner från 1928 och fram till idag med viner från både gamla och nya vinvärlden. Det finns med andra ord alltid vin som passar vid varje tillfälle. Vi använder gärna våra lagrade viner för att skapa våra vinpaket som kan avnjutas till middagarna uppe i herrgårdens matsal.

Vinvandring

Vi visar gärna dig vår vinkällare så säg bara till så tar vi med dig med på en vandring ner under herrgården. Passa dessutom på att fråga vår sommelier alla frågor du har om vin. Han svarar gärna på alla dina funderingar.