Schenströms Väg 1 730 60 RAMNÄS.

Boka konferensBoka

Fält markerade med en * är obligatoriska

Kontaktuppgifter


E-postTelefon

Datum & TiderIntegritetspolicy

Du ska känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss. Från och med den 25 maj 2018 har vi valt att uppdatera vår integritetspolicy. Klicka här för att läsa vår Integritetspolicy.

Västmanlands sötaste herrgård!

Endast 20 minuter från Västerås finner ni oss – Schenströmska Herrgården!

Med anor från 1700-talet, inbjudande läge vid vattnet i en harmonisk, vacker och historisk miljö är herrgården idealisk till fantastiska möten, weekends och bröllop. Här väntar 36 gästrum samt event och möjligheter för upp till 500 personer. I våra sju möteslokaler har ni allt ni behöver för ett lyckat möte!

Hos oss får ni familjär stämning och personlig service. Vinkällaren bjuder på årgångar från 1928 och gastronomiska upplevelser lovas i vår restaurang.

Herrgården en av tre mötesplatser som ägs av Wikdahlsstiftelsen och går gemensamt under namnet Lyckorna. Lyckorna förvaltar och tillgängliggör kulturhistoriska och natursköna mötesplatser och ägs av en stiftelse vars syfte är att dela ut stipendier till forskning inom hållbar energi och miljöfrågor. Utöver Schenströmska Herrgården ingår även Fagerudd Konferens och Haga Slott i Enköping i Lyckornagruppen.

Varmt välkomna!