Schenströms Väg 1 730 60 RAMNÄS.

Boka konferensBoka

Jobba här

På Schenströmska Herrgården finns alltid plats för duktiga och engagerade medarbetare! Nedan ser du vilken personal vi söker just nu.

Varitation med skön kontrast!

Hos oss får du variation i ditt arbete! Vi har nämligen både herrgårdsfint lyx och en rustik restaurang, Smedens BBQ. Uppe i herrgården har vi konferensluncher & -middagar, bröllop och weekends. Nere i Stallet och Smedens BBQ har vi BBQ-kvällar och andra roliga fester och event!

Vem söker vi

På Schenströmska Herrgården är vi alla beredda att hjälpa till med det mesta! Utöver att arbeta med dina ordinarie arbetsuppgifter förväntas du alltid att vara flexibel och prestigelös i ditt arbete.

Är du en person med ambitioner och är framåt finns det goda möjligheter till att få mer ansvar i ditt arbete. Hos oss får du mycket utrymme till att växa!

Vi håller till i Ramnäs som ligger cirka 20 minuter utanför Västerås så tänk på att du måste kunna ta dig till och från din arbetsplats på egen hand

Extrapersonal köket sommar 2019

Vi har både bröllop och Smedens BBQ-kvällar i kalendern from maj – september och vi behöver ett par rappa händer med härlig attityd i köket! För rätt person finns möjlighet till fler timmar även efter sommaren.

Du har positiv attityd och skapar trivsel och arbetsglädje runt omkring dig. Du har en prestigelös inställning och positiv syn på livet! Ett stort plus är att du har ett genuint intresse för mat och för en överträffad gästupplevelse!

Vi söker dig som uppskattar variation i ditt arbete.  Främst kommer du arbeta med våra bröllop och Smedens BBQ, men det kan även finnas andra behov vid tillfällen. Detta pga att vi är en liten härlig herrgård där vi alla hjälps åt när det krisar.

Ansökan

Skicka din ansökan till hr@schenstromska.se med rubriken Ansökan samt vilken tjänst du söker.

En komplett ansökan bör innehålla ett personligt brev samt ditt CV.

Välkommen med din ansökan!