Jobba hos oss!

På Schenströmska Herrgården finns alltid plats för duktiga och engagerade medarbetare! Nedan ser du vilken personal vi söker just nu.

 

Vi behöver bli fler!

I maj 2017 öppnade vi vår nya restaurang, Smedens BBQ, i vår ljuvliga byggnad Stallet. Nu har vi kapacitet för upp till 450 sittande gäster och en helt ny värld av möjligheter med denna underbara lokal. Vi växer nu och behöver utöka vårt härliga gäng!
Läs mer om Smedens BBQ här

Vem söker vi

På Schenströmska Herrgården är vi alla beredda att hjälpa till med det mesta! Utöver att arbeta med dina ordinarie arbetsuppgifter förväntas du alltid att vara flexibel och prestigelös i ditt arbete.

Är du en person med ambitioner och är framåt finns det goda möjligheter till att få mer ansvar i ditt arbete. Hos oss får du mycket utrymme till att växa!

Vi håller till i Ramnäs som ligger cirka 20 minuter utanför Västerås så tänk på att du måste kunna ta dig till och från din arbetsplats på egen hand

Serveringspersonal 100 %

Vi söker dig, som vill vara en del av ett glatt härligt gäng där vi ställer upp för varandra och våra gäster. Du är utåtriktad, glad, stresstålig och älskar värdskapet lika mycket som vi.

Du som söker denna tjänst bör ha ett väl utvecklat sinne för ordning och reda, är stresstålig och gillar högt tempo samt har erfarenhet och kunskap av à la carte servering samt festvåningsarbete. Där du ska kunna ta den ledande rollen vid stora middagar och bröllop samt leda med glädje, öppen kommunikation, förtroende och ömsesidig respekt.

Som person är du drivande, ansvarsfull, flexibel och brinner för att ge våra gäster ett varmt och genuint mottagande och ett gott värdskap. Vi kräver att du är gästfokuserad med en positiv attityd. Är en superbra teamplayer med kunskap av att leda andra, samt vid individuellt arbete är du en stjärna.

Förutom yrkeskunskap sätter vi stort värde på personlighet och samarbetsförmåga. Har du även dokumenterad dryckeskunskap eller ett stort intresse för dryck kommer din ansökan att prioriteras.

Vi förutsätter att du kan uttrycka dig väl i svenska och engelska, och ytterligare kunskaper i andra språk är meriterande men inget krav. Om du ej bor lokalt vill vi att du har tillgång till bil och körkort.

Tjänsten är på 100 %. Tjänsten innebär främst kvällstid men såväl dagtid, helger och storhelger. Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Ansökan

Skicka din ansökan till hr@schenstromska.se med rubriken Ansökan samt vilken tjänst du söker.

En komplett ansökan bör innehålla ett personligt brev samt ditt CV.

Välkommen med din ansökan!