Schenströms Väg 1 730 60 RAMNÄS.

Boka konferensBoka

Fält markerade med en * är obligatoriska

Kontaktuppgifter


E-postTelefon

Datum & TiderIntegritetspolicy

Du ska känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss. Från och med den 25 maj 2018 har vi valt att uppdatera vår integritetspolicy. Klicka här för att läsa vår Integritetspolicy.

Jobba här

På Schenströmska Herrgården finns alltid plats för duktiga och engagerade medarbetare! Nedan ser du vilken personal vi söker just nu.

Varitation med skön kontrast!

Hos oss får du variation i ditt arbete! Vi har nämligen både herrgårdsfint lyx och en rustik restaurang, Smedens BBQ. Uppe i herrgården har vi konferensluncher & -middagar, bröllop och weekends. Nere i Stallet och Smedens BBQ har vi BBQ-kvällar och andra roliga fester och event!

Vem söker vi

På Schenströmska Herrgården är vi alla beredda att hjälpa till med det mesta! Utöver att arbeta med dina ordinarie arbetsuppgifter förväntas du alltid att vara flexibel och prestigelös i ditt arbete.

Är du en person med ambitioner och är framåt finns det goda möjligheter till att få mer ansvar i ditt arbete. Hos oss får du mycket utrymme till att växa!

Vi håller till i Ramnäs som ligger cirka 20 minuter utanför Västerås så tänk på att du måste kunna ta dig till och från din arbetsplats på egen hand

Kock - Köksansvarig Stallet

Vi söker en kollega med en positiv attityd och som skapar trivsel och arbetsglädje runt omkring dig. Du har en prestigelös inställning och positiv syn på livet, förutom ett genuint intresse för mathantverk brinner du även för gästens upplevelse.

Du har även erfarenhet från arbetsledande samordning och du gillar att komma på nya idéer för att utveckla nya rätter och spännande smaker.

Vi söker dig som uppskattar variation i ditt arbete. Här kommer du i arbeta både under konferenser, bröllopsfester, julbord, weekends, vår restaurang Smedens BBQ och massa annat roligt och utmanande.

Du kommer att spela en viktig del i vår spännande förändringsresa och ha stor möjlighet att påverka med dina idéer, din kompetens och erfarenhet.

Självklart finns det så mycket mer att säga om denna fantastiska tjänst men det tar vi när vi ses på en intervju, eller hur?

Du som söker tjänsten har flerårig erfarenhet från kockyrket och innehar en kockutbildning på gymnasial nivå eller motsvarande.

Om tjänsten

Tjänsten innefattar alla i kök förekommande sysslor det vill säga matlagning, bakning och dylikt. Den kock vi anställer kommer att få arbeta dels i vår restaurang i herrgården samt i vår restaurang Smedens BBQ.

Tjänsten är på heltid, tillsvidare med ett schema som går över dagspass/kvällspass och vardagar/helger.  Individuell lönesättning med månadslön och tillträde omgående.

Ansökan

Skicka din ansökan till hr@schenstromska.se med rubriken Ansökan samt vilken tjänst du söker.

En komplett ansökan bör innehålla ett personligt brev samt ditt CV.

Välkommen med din ansökan!