Schenströms Väg 1 730 60 RAMNÄS.

Utvalda leverantörer

Vi har några år på nacken och med det kommer goda samarbeten. Här tipsar vi om våra extra utvalda partners. Leverantörer som vi vet är proffsiga, flexibla och inte minst – brinner för sitt yrke! Dessa rekommenderar vi varmt till våra kunder. Hyr ni vår plats får ni dessutom en extra bra deal av dem. Fråga oss gärna om fler tips!

Solskinet - Mat för alla tillfällen

Solskinet skapar smakupplevelser för alla tillfällen. De älskar god mat & dryck och erbjuder catering och provningar till små som stora sällskap.

I deras mat hittar du ofta smaker från Västmanland. Många ingredienser hämtar de från producenter i deras närhet, örter och blommor odlar de själva. Choklad är en stor favorit. Av den tillverkar de tryfflar, praliner, tårtor och dekorationer och den finns ofta med i vår mat. Magnus undervisar dessutom i choklad på Restaurangskolan i Eskilstuna och Lotta har en bakgrund som florist. Kika gärna in på deras web och Instagram

Kontakt:
lotta@solskinet.se
0706-30 67 01

Läs mer
Personal häller upp dricka

PAKMS - Proffsig Eventkoordinering & Personal

Ibland vill man inte göra något själv och ibland vill man bara göra lite. Oavsett omfattning så kan Anna-Karin och hennes gäng hjälpa er med de extra händer som behövs. Allt ifrån lite extra hjälp med disken till helhetsansvar för ett helt evenemang.


Kontakt:

AK@pakmsab.com
0702-77 07 08

 

Kontakta Anna-Karin

Blomsterverkstan & Nya Rum - Trendigt och unikt!

Det här gänget har kunskapen och ett brett sortiment av högsta kvalitet. Allt som krävs för att få festen att blomstra. Buketter och dekorationer som levereras av dem skapas av erfarna florister som utövar ett genuint hantverk. Det ingår personlig service, rådgivning och design.

Hyr du Schenströmska Herrgården och beställer era blommor från dem så bjuder de på en härlig bukett som kan ställas i bröllopssviten, ges till födelsedagsbarnet eller föreläsaren. Ni väljer själva.

För att se mer av dem, butiken och det dem skapar, följ dem på Instagram @blomsterverkstanonyarum.

Läs mer
musikevent

Musikevent - Event i alla former!

Musikevent har många år i sin bransch med gedigen kunskap inom allt som rör event. De har dessutom stenkoll på vår egen ljudanläggning vilket kommer väl till pass när ens egna kunskaper tryter.

Detta goa gäng har vi jobbat med på många evenemang. De har ett brett utbud (alltifrån extra teknik och möbler till tält och porslin) och hittar alltid lösningar med snabba ryck. Hyr du Schenströmska Herrgården erbjuder de 20 % rabatt på all extra teknikutrustning ni kan behöva. Kika även in deras Instagram @musikevent.

Läs mer

EttEvent - Inte ett vanligt aktivitetsbolag

EttEvent är ett aktivitetsföretag som designar och arrangerar aktiviteter för konferenser, fester och möhippor/svensexor. De skapar själva alla sina aktiviteter från grunden för att ni ska få en så unik upplevelse som möjligt. Vad sägs om en lagtävling med facklor, ett strålningsmysterie i escaperoom-anda eller en kommunikationsövning i kodknäckarnas fotspår? De hjälper gärna till att välja aktivitet eller skräddarsy en upplevelse just för er! Kika gärna in deras web och Instagram

Kontakt:
julius@ettevent.se
070-29 49 775

Läs mer

Gamla fabriken - blomstudio och inredning

På Gamla fabriken i Västerås kan du beställa blommor för livets alla tillfällen. De blomsterkreationer som du beställer av präglas av känslan som hela Gamla fabriken förmedlar. De jobbar mycket med naturmaterial i deras arbeten men anpassar såklart utformningen till det specifika tillfället och dina önskemål.

Kika gärna in deras Instagram

 

Läs mer

Boka vistelse

Vill du boka vistelse hos oss på Schenströmska herrgården utanför Västerås? Hos oss kan du anpassa vistelsen efter dina önskemål och behov.

Kontakta oss idag, eller boka direkt!

Boka nu