10 nov: Välgörenshetsmiddag för Musikhjälpen 2018

Välkommen på Välgörenhetsmiddag för Musikhjälpen 2017

10 november kl 17:30 i Stallet

Vi har det stora privilegiet att i år igen få hålla vår kock Andreas välgörenhetsmiddag för musikhjälpen! Här följer lite information som är bra att känna till. För att hålla dig ordentligt uppdaterad så rekommenderar vi att följa facebooksidan Välgörenhetsmiddag för musikhjälpen.

Om du var med på 2017 års middag och tyckte den var magiskt så ska du verkligen få se vad magi är på årets middag. Hur mycket magi kan man skapa på en kväll egentligen?! - Kom så får du se!

Under kvällen serveras en 4-rätters meny med tillhörande drycker. Under hela kvällen kommer det bjudas på information om årets musikhjälpen-tema som i år är "Alla har rätt att funka olika"

Under kvällen kommer överraskningarna och uppträdanden avlösa varandra och även om det är ett viktigt och allvarligt tema så ska just du vara stolt över att du är här och bidrar till en bättre värld.

Ett liknande evenemang skulle kuvertpriset ca 1750kr per person, men det är du som väljer själv vad du har möjlighet att bidra med.

Vi lovar en kväll du sent ska glömma!

Övernattning

Priset för övernattning erbjuds till förmånligt pris. Ange koden MH18 när du bokar för att du ska erhålla rätt priser.

  • 595 kr/person

Specialkost

Har du någon specialkost så meddela det gärna med ett mail.

Frågor?

Har du frågor om middagen maila till andreas_wend@yahoo.com eller besök Facebooksidan Välgörenhetsmiddag för musikhjälpen.

Boka

Boka din plats, med eller utan logi, i vår bordsbokning. Ange kampanjkod MH18 för att få specialpris på boendet.

För att trygga din plats på denna middag så swishar du in ditt bidrag på nr 0704813720 märk med MH18 + ditt namn (Ex. MH18 Andreas Wendelin). Ditt bidrag väljer du själv utifrån dna egna förutsättningar. Eventuellt boende betalas på plats.