Schenströms Väg 1 730 60 RAMNÄS.

Boka konferensBoka

Fält markerade med en * är obligatoriska

Kontaktuppgifter


E-postTelefon

Datum & TiderIntegritetspolicy

Du ska känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss. Från och med den 25 maj 2018 har vi valt att uppdatera vår integritetspolicy. Klicka här för att läsa vår Integritetspolicy.

Våra kunder

– Några ord från några av våra kunder –

Fagersta Stainless - Service & Flexibilitet

”Schenströmska Herrgården överraskar varje gång; service, flexibilitet och profession är bara några ord som gör att Herrgården lyser upp och gör oss kunder mer än nöjda. Vi har haft mindre och stora event med personal och utländska gäster och alla tycker att Schenströmska Herrgården är något utöver det vanliga.

Vi kan varm rekommendera Schenströmska för både stort som smått.”

Ulrika Malmström, Executive Assistant Fagersta Stainless

Västmanland Turism - Årligt uppstartsmingel 2019

”Uppstartsminglet arrangeras årligen av Västmanland Turism – en del av Region Västmanland tillsammans med kommunernas turismorganisationer. Syftet är att samla besöksnäringen och dem som stödjer dess utveckling för att lyfta aktuella frågor och hitta former för gemensamma insatser. Arrangemanget lockar årligen cirka 120 personer och i år valde arrangören eventhallen Stallet på Schenströmska Herrgården.

Några av de främsta skälen till valet av anläggning var deras förmåga och engagemang i att skapa ett evenemang som präglades av vegetariska och lokala rätter i en miljö som möjliggör mingel och inspiration i en bevarad kulturbyggnad. Deltagarna uppskattade särskilt den mysiga lokalen med den värmande brasan och maten som serverades.

Vi kan varmt rekommendera andra att genomföra evenemang i Stallet.”

Henrik Wester, Turismchef Västmanland Turism

Happy Homes - Mysigt & Familjärt

”Vi på Happy Homes i Västerås har åkt på Schenströmskas Julbord sen flera år tillbaka. Härligt att komma ut från stan och ut i den vackra bruksmiljön. En mysig och familjär stämning samt ett proffsigt bemötande! Kan varmt rekommendera deras julbord ute i lokalen Stallet.”

 

Dorthe Vinther Limbäck, Butikschef Happy Homes Västerås