Schenströms Väg 1 730 60 RAMNÄS.

Schenströmska Herrgården – Våra rum

Vi har 39 stycken rum. Dessa är fördelade på 28 dubbelrum med eget badrum, två respektive tre dubbelrum med delat badrum och ytterligare sex enkelrum med eget badrum. Med extrasängar och bäddsoffor får vi ihop 97 st sovplatser. Önskar man fler gästrum finns det även möjlighet till övernattning på närliggande anläggning. Här kan du ladda ner en excelfil med en lista över samtliga rum nedan.

Fönster med gardin

Rum med herrgårdskaraktär

På Schenströmska Herrgården bor ni i ombonade rum med bibehållen herrgårdskaraktär. Eftersom detta är en anläggning med gamla anor skiljer sig rummen en del från varandra – alla med sin egen härliga karaktär. Något rum har öppen spis, ett annat har kakelugn eller sänghimmel, vissa har badkar.

Fräscht och mysigt!

Hos oss får du hotellstandard! Fräscha och mysigt inredda rum där nästan alla har eget badrum.

Vi har även några extra fina rum om man vill fjäska för någon lite extra. I herrgården finns det fyra rum. Resterande är fördelade på fem hus; fyra flyglar och en stor härlig villa.

Boka vistelse

Vill du boka vistelse hos oss på Schenströmska herrgården utanför Västerås? Hos oss kan du anpassa vistelsen efter dina önskemål och behov.

Kontakta oss idag, eller boka direkt!

Boka nu