Schenströms Väg 1 730 60 RAMNÄS.

Boka konferensBoka

Fält markerade med en * är obligatoriska

Kontaktuppgifter


E-postTelefon

Datum & TiderIntegritetspolicy

Du ska känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss. Från och med den 25 maj 2018 har vi valt att uppdatera vår integritetspolicy. Klicka här för att läsa vår Integritetspolicy.

Weekend

Information med anledning Corona:
Varmt välkommen med er förfrågan för konferens, bröllop eller annan privat tillställning – Vi finns fortfarande här! Vi hittar gärna ett upplägg som passar er efter hur dagens förutsättningar ser ut såsom generösa avbokningsvillkor, total avskildhet eller liknande. Kontakta oss gärna!

Vi har däremot i dagsläget valt att ställa in samtliga våra egna arrangerade evenemang såsom weekends, afternoon tea, fest i Stallet och liknande. Har du en bokning hos oss för detta kommer du att bli kontaktad av oss.

Kakelugn med magnifik dekoration

Weekend i vacker bruksmiljö

Lämna rutinerna för ett par dagar och njut av tystnaden, lugnet, god mat och den varma familjära stämningen hos oss på Schenströmska Herrgården. Vi erbjuder vår klassiska herrgårdsweekend, men även andra paket som till exempel kan inkludera middag på Smedens BBQ eller julbord.

Weekendpaket
Vacker afternoon tea buffé

Klassisk herrgårdsweekend

En weekend startar vanligtvis på lördagseftermiddagen med incheckning som följs av vårt mycket uppskattade afternoon tea med de klassiska sconesen, flera hemlagade marmelader, ostar, bakverk och ett och annat matigare inslag. Därefter finns det tid för avkoppling, en härlig promenad eller lagom lugna aktiviteter såsom ett avkopplande bastubad och vedeldad badtunna?

Dessert

Fyrarätters middag

Till kvällen serverar vi en härlig fyrarättersmeny speciellt anpassad för våra weekendgäster och ingår som en gourmentweekend. Detta är en smakupplevelse baserad på säsongens råvaror tillagade från grunden.

Ett av våra sovrum för weekend

Övernattning

Övernattning i våra ombonade gästrum med sekelskifteskaraktär. Självklart är det TV, radio och trådlöst bredband i alla rum. På morgonen står vår ljuvliga frukostbuffé uppdukad.

Våra rum