Schenströms Väg 1 730 60 RAMNÄS.

Bröllop & Fest

Bröllop, födelsedagsfest, jubileumsfest, oktoberfest eller bara fest för sakens skull. Att hyra en lokal för sitt evenemang istället för ett färdigt upplägg är spännande. Du kan ta ut ramarna mycket mer och idéerna har (nästan) inga begränsningar för att kunna genomföras. Ja, fördelarna är många och här nedan ett gäng till.

Mat

Man bestämmer själv vilken mat som ska serveras. En trerätters middag i all ära – men det finns många alternativ! Catering, hyr in en kock eller laga själva, ni väljer!

Flexibilitet

När man hyr av oss begränsar vi inte var våra gäster får vara och exakt vid vilken tidpunkt (som annars är ganska vanligt på ställen med ”fullservice”). Ni sätter alltså själva schemat och kan på så sätt styra detaljerna fritt!

Dryck

Dryck är ofta en springande punkt – det är dyrt. Vi har inte längre ett eget alkoholtillstånd vilket öppnar för möjligheten att köpa in egen dryck (om man vill) och på så vis hålla nere kostnaderna.

Tips på leverantörer!

Vi har ju några år i branschen och såklart flera tips på leverantörer av olika slag som ni har möjlighet att anlita för er vistelse hos oss. Vi har samlat vår egna lilla gräddhylla med leverantörer under en sida. Klicka dig gärna vidare för mer information!

Läs mer om våra samarbeten
Schenströmska herrgårdens närliggande vattendrag

Men hur funkar det då?

Rent konkret så hyr ni vår plats. Antingen hyr man allt (the whole chabang!) eller de olika byggnaderna utefter hur många man är eller vilka behov man har. Ni är helt själva och har tillgång till alla inventarier i respektive byggnad (alltifrån porslin och husgeråd till möbler och teknik). Vi har också valt att inkludera lakan, handdukar och avresestäd i priset. Sängarna är dessutom bäddade när ni kommer. Enkelt och smidigt för alla.

Vid ankomst kommer en från vår personal att ta emot er. Då får ni nycklar och all övrig information som ni kan behöva känna till under er vistelse.

Om ni under vistelsen har någon fråga så finns vi ett telefonsamtal bort och om något skulle vara akut så skickar vi personal på plats.

Läs mer om hur det funkar
Mysiga fåtöljer, kakelugn och kristallkrona i ett av de allmänna utrymmena

Området & Byggnader

Kika gärna in vår sida om våra byggnader & området. Där finns också en områdeskarta för en bra överblick!

Läs mer om våra byggnader & området

Boka in en visning

Det går jättebra att boka in en visning hos oss efter att vi kommit överens om ett datum som man kan tänka sig och som är ledigt hos oss. Då lägger vi en spärr på datumet tills dess att visningen är genomförd och ni har hunnit fundera i lugn och ro om ni önskar gå vidare och boka er festlighet hos oss. Att spärra ett datum är inte bindande.

Kontakta oss gärna för mer information!

Boka in en visning

Vardagsbröllop

Ett tips är att fundera på om ett vardagsbröllop/vardagsfest under sommaren kan vara något för er? Prisläget är lite lägre under veckodagar och det finns en del lediga datum. Många par har upptäckt fördelarna med att välja en vardag: det blir ofta en intimare stämning, leverantörer har större tillgänglighet, och det ger gästerna en anledning att ta en paus mitt i veckan.

Dessutom kan ni uppleva en längre festtid då helgens bröllop ofta är tätt bokade. Tänk utanför boxen och överväg fördelarna med en vardagscelebration!

Boka vistelse

Vill du boka vistelse hos oss på Schenströmska herrgården utanför Västerås? Hos oss kan du anpassa vistelsen efter dina önskemål och behov.

Kontakta oss idag, eller boka direkt!

Boka nu