Schenströms Väg 1 730 60 RAMNÄS.

Bröllop & Fest

Bröllop, födelsedagsfest, jubileumsfest, oktoberfest eller bara fest för sakens skull. Att hyra en lokal för sitt evenemang istället för ett färdigt upplägg är spännande. Du kan ta ut ramarna mycket mer och idéerna har (nästan) inga begränsningar för att kunna genomföras. Ja, fördelarna är många och här nedan ett gäng till.

Mat

Man bestämmer själv vilken mat som ska serveras. En trerätters middag i all ära – men det finns många alternativ! Catering, hyr in en kock eller laga själva, ni väljer!

Flexibilitet

När man hyr av oss begränsar vi inte var våra gäster får vara och exakt vid vilken tidpunkt (som annars är ganska vanligt på ställen med ”fullservice”). Ni sätter alltså själva schemat och kan på så sätt styra detaljerna fritt!

Dryck

Dryck är ofta en springande punkt – det är dyrt. Vi har inte längre ett eget alkoholtillstånd vilket öppnar för möjligheten att köpa in egen dryck (om man vill) och på så vis hålla nere kostnaderna.

Hör av dig!

Låter det lockande? Ja vi tänkte väl! Kontakta oss gärna för mer information, för att komma ut på visning eller med din bokningsförfrågan.

Kontakta oss