Schenströms Väg 1 730 60 RAMNÄS.

Unik Eventlokal – Stallet

Fest – Event – Konferens – Bröllop

I historisk bruksmiljö har Stallet varsamt vuxit fram till en 800 kvadratmeter stor mötesplats med plats för upp till 450 personer biosittning (för konferenser). I centrum av mötesplatsen tronar en enorm hästskoformad eldhärd, kallad Glaze Pit, som ger mysfaktor och kryddar upplevelsen med det lilla extra. Stallet är unikt och måste upplevas minst en gång i livet.

dukad eventlokal

Bröllop hos oss

En av livets viktigaste dagar kräver sin inramning. Vad vore ett bröllop utan en fest? Och dessutom i unik, pampig och alldeles underbar bruksmiljö?

Middagsbord på Schenströmska Herrgården

Unik lokal med många möjligheter

Stallet har länge fungerat som en gigantisk eventlokal där vi haft förmånen att gästas av såväl brudpar som konferensgäster, välkända artister och stand-up komiker. Här får man verkligen känslan av den gamla bruksorten man befinner sig i. Byggnaden tar upp till 450 sittande gäster i biosittning för konferenser -Vad gäller bröllop och middagssittning med dukade bord rekommenderar vi inte fler är ca 300 sittande. Men det går även att dela upp så att det passar arrangemang i mindre skala. Endast fantasin sätter gränser!

Gör en digital rundtur i Stallet

Perfekt för olika typer av företagsevent

Planerar du en större konferens, en mässa eller en produktlansering? Med hjälp av våra 800 kvadratmeter och plats för 450 personer i biosittning kan vi erbjuda en flexibel lokal i en unik mötesmiljö. Scen, ljus- och ljudanläggning och övriga faciliteter.

dukad eventlokal
Middagsbord på Schenströmska Herrgården
Festlokal och event i Västerås
Kvinna står på scen under en Företagsfest
Några av de 450 sittplatser som finns i vår eventlokal Stallet på Schenströmska herrgården
Rymliga & vackra lokaler för evenemang, fest & kickoff i Västerås
Företagsfest - Tema oktoberfest

Boka vistelse

Vill du boka vistelse hos oss på Schenströmska herrgården utanför Västerås? Hos oss kan du anpassa vistelsen efter dina önskemål och behov.

Kontakta oss idag, eller boka direkt!

Boka nu