Schenströms Väg 1 730 60 RAMNÄS.

Stallet

Fest – Event – Konferens – Bröllop

I historisk bruksmiljö har Stallet varsamt vuxit fram till en 800 kvadratmeter stor mötesplats med plats för upp till 450 personer. I centrum av mötesplatsen tronar en enorm hästskoformad eldhärd, kallad Glaze Pit, som ger mysfaktor och kryddar upplevelsen med det lilla extra. Stallet är unikt och måste upplevas minst en gång i livet. 

Bröllop hos oss

En av livets viktigaste dagar kräver sin inramning. Vad vore ett bröllop utan en fest? Och dessutom i unik, pampig och alldeles underbar bruksmiljö?

Unik lokal med många möjligheter

Stallet har länge fungerat som en gigantisk eventlokal där vi haft förmånen att gästas av såväl brudpar som konferensgäster, välkända artister och stand-up komiker. Här får man verkligen känslan av den gamla bruksorten man befinner sig i. Byggnaden tar upp till 450 sittande gäster, men går även att dela upp så att det passar arrangemang i mindre skala. Endast fantasin sätter gränser!

Gör en digital rundtur i Stallet

Planerar du en större konferens, en mässa eller en produktlansering? Med hjälp av våra 800 kvadratmeter och plats för 450 personer i biosittning kan vi erbjuda en flexibel lokal i en unik mötesmiljö. Scen, ljus- och ljudanläggning och övriga faciliteter.

Kvinna står på scenen under ett event på Schenströmska herrgården
Några av de 450 sittplatser som finns i vår eventlokal Stallet på Schenströmska herrgården