Schenströms Väg 1 730 60 RAMNÄS.

Boka konferensBoka

Fält markerade med en * är obligatoriska

Kontaktuppgifter


E-postTelefon

Datum & TiderIntegritetspolicy

Du ska känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss. Från och med den 25 maj 2018 har vi valt att uppdatera vår integritetspolicy. Klicka här för att läsa vår Integritetspolicy.

Stallet

Fest – Event – Konferens – Bröllop – Restaurang

I historisk bruksmiljö har Stallet varsamt vuxit fram till en 800 kvadratmeter stor mötesplats med plats för upp till 450 personer. Hos oss huserar heta Smedens BBQ och erbjuder smakupplevelser för både konferensgäster, brudpar och konsertdeltagare eller privatpersoner. I centrum av mötesplatsen tronar en enorm hästskoformad eldhärd, kallad Glaze Pit, som ger mysfaktor och kryddar upplevelsen med det lilla extra. Stallet är unikt och måste upplevas minst en gång i livet. Miljön gör mötet!

Kontakta Stallet direkt på 0220-35056 eller stallet@schenstromska.se 


Information med anledning Corona:
Varmt välkommen med er förfrågan för konferens, bröllop eller annan privat tillställning – Vi finns fortfarande här! Vi hittar gärna ett upplägg som passar er efter hur dagens förutsättningar ser ut såsom generösa avbokningsvillkor, total avskildhet eller liknande. Kontakta oss gärna!

Vi har däremot i dagsläget valt att ställa in samtliga våra egna arrangerade evenemang såsom weekends, afternoon tea, fest i Stallet och liknande. Har du en bokning hos oss för detta kommer du att bli kontaktad av oss.

Möjligheter hos oss

Bröllop hos oss

En av livets viktigaste dagar kräver sin inramning. Vad vore ett bröllop utan en fest? Och dessutom i unik, pampig och alldeles underbar bruksmiljö? Vi arrangerar bröllop för mellan 80 och 350 gäster. Med en hjälpande hand kan den stora dagen möta alla era förväntningar och mer därtill. Vi hjälper er gärna att planera och skräddarsy den, precis som ni vill ha den.

Mer om bröllop hos oss

Unik lokal med många möjligheter

Stallet har länge fungerat som en gigantisk eventlokal där vi haft förmånen att gästas av såväl brudpar som konferensgäster, välkända artister och stand-up komiker. Här får man verkligen känslan av den gamla bruksorten man befinner sig i. Byggnaden tar upp till 450 sittande gäster, men går även att dela upp så att det passar arrangemang i mindre skala. Endast fantasin sätter gränser!

Gör en digital rundtur i Stallet

Smedens BBQ

Njut av härliga smaker i ljuvlig bruksmiljö!
På Smedens lagar vi mat med hjärta och omtanke. Vi tar tillvara på råvaror i säsong, minnen från Texas-tider och kryddar både med kärlek och musik. Oavsett om vi drar igång vår stora Smoker och glazar brisket på smedshällen. Bränner av en rejäl burger, fixar vår egen chilli eller tillreder en festlig vegetarisk anrättning så står råvaror och hållbarhet i fokus.

Läs mer om Smedens BBQ

Stora möten

Planerar du en större konferens, en mässa eller en produktlansering? Med hjälp av våra 800 kvadratmeter och plats för 450 personer i biosittning kan vi erbjuda en flexibel lokal i en unik mötesmiljö. Scen, ljus- och ljudanläggning, övriga faciliteter och fullfjädrad konferensservice erbjuds samtliga mötesbokningar. Låt oss skapa ditt event tillsammans!

Läs mer om våra konferensmöjligheter

Fräscha grönsaker och rotfrukter