Schenströms Väg 1 730 60 RAMNÄS.

Boka konferensBoka

Fält markerade med en * är obligatoriska

Kontaktuppgifter


E-postTelefon

Datum & TiderIntegritetspolicy

Du ska känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss. Från och med den 25 maj 2018 har vi valt att uppdatera vår integritetspolicy. Klicka här för att läsa vår Integritetspolicy.

Stallet

Fest – Event – Konferens – Bröllop – Restaurang

Kontakta Stallet på 0220-35056 eller stallet@schenstromska.se

Nyrenoverad rustik och charmig lokal

Det har varit jättespännande att se det växande intresset av byggnaden och vi tyckte därför att den kunde få spela en ännu större roll i vår verksamhet. Med nya ägare till Schenströmska Herrgården luckrades ännu flera idéer upp och projektet för Stallets renovering drog igång under hösten 2016 och invigdes den 6 maj 2017

Stallet uppdukat

Unik lokal med många möjligheter

Stallet har länge fungerat som en gigantisk eventlokal där våra gäster bland annat har haft bröllopsfester & vigslar, konferenser och stora middagar. Här får man verkligen känslan av den gamla bruksorten man befinner sig i. Byggnaden tar upp till 450 sittande gäster (troligtvis mer!), men går även att dela upp så att det passar arrangemang i mindre skala.

Gör en digital rundtur i Stallet
Grillat kött 2018

Smedens BBQ

Vi kommer fortsätta att hjälpa våra gäster att skapa minnen i Stallet genom bröllop, vigslar, konferenser och fester av alla dess slag. Men vi har också kompletterat vårt utbud med en restaurang, Smedens BBQ, vars koncept är inspirerat av den amerikanska södern och dess underbara BBQ-teknik. Den öppnar vi upp utvalda datum främst sommartid, men också vid olika tillfällen höst, vår och vinter.

Läs mer om smedens BBQ