Konferens

Förena nytta med nöje

Att konferera på en herrgård gör det enkelt att förena nytta med nöje. Hos oss innebär det en unik, lyxig och ombonad miljö med en smakupplevelse där närproducerad och ekologisk mat står i fokus. Kombinera detta med allt som behövs för ett produktivt möte så är du hemma. Och det är precis så många beskriver vår herrgård - familjär!

Samtalsrum konferenspaket
Stort konferensrum med den senaste konferenstekniken

Mötesrum för olika behov

Vi har rum för allt från mindre sällskap till större lokaler med sittning för upp till 450 personer! Självklart är alla möteslokaler anpassningsbara efter just era behov.
Läs om våra konferenslokaler

Kreativa Mötesmodeller

Hos oss finner ni även flera alternativ för kreativa mötesmodeller. Varför inte ta med sig gruppen ut på vår stora gräsmatta, slå er ner på filtar och gå igenom viktiga punkter under avslappnade former? Ombonade sällskapsrum med öppen spis och kakelugnar kan också vara ett bra sätt att få till en behaglig atmosfär i mötet. Prata med oss så kan vi föreslå fler varianter på en kreativ mötesmodell.
Dekorerad braskamin i mörkgrönt rum
Stallet på Schenströmska Herrgården

Digital deltagarhantering

Det kan vara stressigt med hanteringen och kommunikationen av deltagare vid konferens. Svenska Möten har tagit fram en smidig lösning på detta via deras tjänst Deltagarhantering. Där får ni bland annat en skräddarsydd webbsida för arrangemanget, deltagarregistrering och möjlighet till smidig kommunikation med deltagarna före under och efter mötet. Kontakta Olga Starling.
eller Mikael Månsson.
vid intresse.

Mer information