Schenströms Väg 1 730 60 RAMNÄS.

Hyr lokal för konferens

En eller flera byggnader för er själva

Mötesrum eller festlokal – vilken lokal passar egentligen bäst för ert nästa företagsevent? Hos oss på Schenströmska herrgården utanför Västerås behöver du inte välja. Hyr en av byggnaderna på herrgården för er själva eller få tillgång till alla utrymmen genom att hyra hela herrgården. Här kan du anpassa vistelsen efter era önskemål och behov.

Mötesrum på era villkor

Mötesbranschen idag är välpaketerad – färdiga erbjudanden inklusive allt. Men om du inte vill ha allt då? Du kanske inte är ute efter en 3-rätters tallriksserverad middag? Du kanske inte orkar trycka i dig det där eftermiddagsfikat – ni åt ju precis lunch! Svinn för oss, tråkigt för miljön och pengar i sjön för er.

 

Vi tror att möten mellan människor behöver ske på ett sätt där man själv sätter premisserna. Alla möten har olika syften och mål och då måste även varje möte vara anpassat efter det. Därför erbjuder vi möjligheten att hyra hela herrgården för er nästa konferens, mässa eller annat företagsevent. Ni disponerar hela herrgården helt själva, och är fria att lägga upp ett program som passar just era önskemål. 

Möten med frihet & flexibilitet

Hos oss får du friheten och flexibiliteten som färdigpaketerade lösningar inte kan erbjuda. Sprid ut er i herrgårdens alla skrymslen och vrår för break out sessions, tilldela grillmästaransvar till din BBQ-nördiga kollega och luncha ute på picknick-filtar. Byt mötesrum ofta för att få nya perspektiv, ät en frukost till middag och middag till frukost. Sätt schemat helt efter ert behov och njut av er alldeles egna herrgård.

Några av de 450 sittplatser som finns i vår eventlokal Stallet på Schenströmska herrgården

Lokaler för stora möten & event

Ofta blir inte känslan helt rätt när man letar lokaler för ett större evenemang. Men i vår unika eventlokal Stallet kliver ni milsvidder från kongresskänslan. Här har vi en rymlig lokal på 800 kvadratmeter med alla moderniteter som behövs för att genomföra stora möten och event. Samtidigt har den en unik rustik karaktär med sina tegelröda väggar och detaljer som osar rik brukshistoria.

Läs mer om Stallet
Området runt Schenströmska herrgården med byggnader, parkering och badtunnor

Lokaler för ert nästa företagsevent

Är det dags för sommarfest, julfest eller kick off? Ska ni fira jubileum eller att ni överträffat era mål? Oavsett syfte har vi festlokalerna för ert företagsevent. 

Läs mer om våra festlokaler

Tips på mat, teknik, eventkoordinering

Om ni behöver lite hjälp på traven med måltider, teknik eller varför inte lite blomster så har vi flera tips att ge er. Vi har samlat några stycken som vi diggar extra mycket på en alldeles egen sida på vår webb. Klicka dig vidare nedan och ta gärna kontakt med dem för att ställa frågor eller be om priser.

Läs om våra samarbeten

Kolla vidare

Klicka dig gärna vidare för att läsa mer om våra byggnader och vårt område!

Läs mer här
Schenströmska herrgårdens närliggande vattendrag

Men hur funkar det då?

Rent konkret så hyr ni vår plats. Antingen hyr man allt (the whole chabang!) eller de olika byggnaderna utefter hur många man är eller vilka behov man har. Ni är HELT själva och har tillgång till ALLA inventarier i respektive byggnad (alltifrån porslin och husgeråd till möbler och teknik). Vi har också valt att inkludera lakan, handdukar och avresestäd i priset. Sängarna är dessutom bäddade när ni kommer. Enkelt och smidigt för alla.

 

Vid ankomst kommer en från vår personal att ta emot er. Då får ni nycklar och all övrig information som ni kan behöva känna till under er vistelse.

Om ni under vistelsen har någon fråga så finns vi ett telefonsamtal bort och om något skulle vara akut så skickar vi personal på plats.