Schenströms Väg 1 730 60 RAMNÄS.

Boka konferensBoka

Fält markerade med en * är obligatoriska

Kontaktuppgifter


E-postTelefon

Datum & TiderIntegritetspolicy

Du ska känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss. Från och med den 25 maj 2018 har vi valt att uppdatera vår integritetspolicy. Klicka här för att läsa vår Integritetspolicy.

Konferens

Att konferera på en herrgård gör det enkelt att förena nytta med nöje. Hos oss innebär det en unik, lyxig och ombonad miljö med en smakupplevelse där närproducerad och ekologisk mat står i fokus. Kombinera detta med allt som behövs för ett produktivt möte så är du hemma. Och det är precis så många beskriver vår herrgård – familjär!

Information med anledning Corona:
Varmt välkommen med er förfrågan för konferens, bröllop eller annan privat tillställning – Vi finns fortfarande här! Vi hittar gärna ett upplägg som passar er efter hur dagens förutsättningar ser ut såsom generösa avbokningsvillkor, total avskildhet eller liknande. Kontakta oss gärna!

Möjligheter hos oss

Lilla mötet

Ibland behöver man samla en mindre grupp kollegor för att under ett par dagar fatta viktiga beslut, planera avgörande strategier eller andra liknande frågor. Då är det en fördel att åka iväg till en plats där atmosfären är avslappnad, inspirerande men kanske också lite avskiljd från omvärldens pockande. När gruppen är redo kanske möjligheten att fira besluten som togs under dagen känns som en fin avrundning?

Stallet uppdukat

Stora möten & event

I vår unika lokal Stallet finns möjligheter som ingen annanstans. Ofta när man letar lokaler för ett större evenemang blir kanske inte känslan helt rätt. Här har vi en lokal med alla moderniteter som behövs för att genomföra stora möten & event samtidigt som den har en unik rustik karaktär med sina tegelröda väggar och detaljer som osar rik brukshistoria. Stallet kliver milsvidder från kongresskänslan trots sina 800 kvadratmeter.

Läs mer om Stallet

Företagsfesten

Något att fira lite extra? Är det dags för sommarfest eller julfest? Eller kanske ni ska fira jubileum eller att ni överträffat era mål? Oavsett syfte har vi platsen! Vi har många gånger huserat fester av alla slag. Det betyder också att vi vet vad som krävs för att planera och genomföra lyckade evenemang. Det bästa vi vet är att bolla idéer och komma med förslag på upplägg för att uppfylla era önskemål!

Läs mer om Stallet
Stallet på Schenströmska Herrgården

Vad tycker våra kunder?

Bäst är ju ändå när våra kunder får säga sitt – Läs gärna vad våra kunder tycker!

Läs mer

För effektivare möten

Dekorerad braskamin i mörkgrönt rum

Kreativa mötesmodeller

Hos oss finner ni även flera alternativ för kreativa mötesmodeller. Varför inte ta med sig gruppen ut på vår stora gräsmatta, slå er ner på filtar och gå igenom viktiga punkter under avslappnade former? Ombonade sällskapsrum med öppen spis och kakelugnar kan också vara ett bra sätt att få till en behaglig atmosfär i mötet. Prata med oss så kan vi föreslå fler varianter på en kreativ mötesmodell.

Stallet på Schenströmska Herrgården

Digital deltagarhantering

Det kan vara stressigt med hanteringen och kommunikationen av deltagare vid konferens. Svenska Möten har tagit fram en smidig lösning på detta via deras tjänst Deltagarhantering. Där får ni bland annat en skräddarsydd webbsida för arrangemanget, deltagarregistrering och möjlighet till smidig kommunikation med deltagarna före under och efter mötet. Kontakta Olga Starling eller Mikael Månsson vid intresse.

Läs mer