Schenströms Väg 1 730 60 RAMNÄS.

Möten & Utbildningar

Vi tror att möten mellan människor behöver ske på ett sätt där man själv sätter premisserna. För alla möten har olika syften och mål. Då måste även varje möte vara anpassat efter det. Hyr er egen herrgård och anpassa själv!

Alla möten är olika

Mötesbranschen idag är välpaketerad. Något som är konstruerat utifrån enkelhet. Man får ”allt” och du kan lätt jämföra erbjudanden mellan olika anläggningar. Jättebra vid första anblick och kanon för de som vill ha ett välbekant upplägg (kanske). Men om du inte vill ha allt då? Och du kanske inte är ute efter en 3-rätters tallriksserverad middag, för du letar efter något mer avslappnat? Och du kanske inte pallar trycka i dig det där eftermiddagsfikat (du åt ju precis lunch!). Och inte dina kollegor heller. Vad skapar det för värde? Svinn för oss och tråkigt för miljön. Och pengar i sjön för er. Eller bara en rejält uppsvälld mage.

Frihet & flexibilitet

Hos oss får du istället friheten och flexibiliteten. Sprid ut er i herrgårdens alla skrymslen och vrår för break out sessions, tilldela grillmästaransvar till din BBQ-nördiga till kollega och luncha ute på picknick-filtar, byt lokal ofta för att få nya perspektiv, ät en frukost till middag och middag till frukost. Sätt schemat helt efter ert behov och njut av er alldeles egna herrgård.

Stallet uppdukat

Stora möten & event

I vår unika lokal Stallet finns möjligheter som ingen annanstans. Ofta när man letar lokaler för ett större evenemang blir kanske inte känslan helt rätt. Här har vi en lokal med alla moderniteter som behövs för att genomföra stora möten & event samtidigt som den har en unik rustik karaktär med sina tegelröda väggar och detaljer som osar rik brukshistoria. Stallet kliver milsvidder från kongresskänslan trots sina 800 kvadratmeter.

Läs mer om Stallet

Företagsfesten

Något att fira lite extra? Är det dags för sommarfest eller julfest? Eller kanske ni ska fira jubileum eller att ni överträffat era mål? Oavsett syfte har vi platsen!