Schenströms Väg 1 730 60 RAMNÄS.

Hyra Herrgård

Hyr herrgård för ditt nästa event hos Schenströmska Herrgården

Letar du efter en unik plats för din nästa konferens, kickoff, företagsevent eller privata fest? Hyr vår herrgård hos Schenströmska Herrgården och upplev en oförglömlig vistelse i en historisk och charmig miljö. Vi erbjuder en komplett herrgårdsupplevelse där du själv bestämmer alla detaljer.

Att hyra en herrgård hos Schenströmska Herrgården är en enkel och smidig process. Vårt dedikerade team finns här för att hjälpa dig med allt från bokning till genomförande, så att du kan fokusera på att njuta av din tid hos oss. Vi är stolta över att erbjuda en unik plats där du och dina gäster kan skapa minnen för livet.

Hyr herrgård på Schenströmska

Konferens på Schenströmska
Området runt Schenströmska herrgården med byggnader, parkering och badtunnor
Dubbelrum med två fåtöljer på Schenströmska Herrgården

Schenströmska Herrgården ligger i den pittoreska orten Ramnäs, endast 20 minuter från Västerås, cirka 1 timme från Örebro och knappt 1,5 timme från Stockholm. Herrgården är omgiven av vackra grönområden och närliggande vattendrag, vilket skapar en lugn och avkopplande atmosfär utan risk för trängsel. Denna idylliska miljö gör vår herrgård till en perfekt plats för både arbete och avkoppling.

När du hyr vår herrgård får du tillgång till vackert och unikt inredda rum, alla med sin egen härliga karaktär. Vårt boende erbjuder hotellstandard i en ombonad och mysig miljö. Du kan njuta av bekvämligheter som öppen spis, kakelugn, sänghimmel och badkar, vilket ger en extra touch av lyx till din vistelse. För de som vill ha något extra finns våra exklusiva rum i herrgården och dess flyglar, vilket gör det möjligt att fjäska lite extra för dina gäster.

Flexibilitet och frihet är ledorden hos oss. När du hyr herrgård på Schenströmska Herrgården får du nycklarna och kan planera ditt event precis som du vill ha det, utan några begränsningar. Oavsett om det handlar om en endagskonferens, en övernattningskonferens, utbildningsdagar, en kickoff eller en festlighet inför ett jubileum, ser vi till att du har alla möjligheter att skapa en unik och personlig upplevelse för dina gäster.

Boka er herrgård här!

Vi är utvalda av Svenska möten läs mer här

Boka vistelse

Vill du boka vistelse hos oss på Schenströmska herrgården utanför Västerås? Hos oss kan du anpassa vistelsen efter dina önskemål och behov.

Kontakta oss idag, eller boka direkt!

Boka nu