Schenströms Väg 1 730 60 RAMNÄS.

Företagsfest

Boka Schenströmska Herrgård för er nästa företagsfest

Letar ni efter en passande plats för er företagsfest? Vi har det perfekta alternativet för er. Schenströmska Herrgård, belägen endast 20 minuter från centrala Västerås, kombinerar historisk charm med modern komfort, vilket gör den till en optimal plats för inspirerande möten, konferenser och företagsfester.

 

Företagsfest på Schenströmska Herrgården

Företagsfest - Tema oktoberfest
Kvinna står på scen under en Företagsfest

Schenstömska Herrgård har ett stort grönområde och ett vattenstråk i närheten som skapar en lugn och avslappnad atmosfär. På Schenströmska kan våra utrymmen anpassas efter din företagsfest för att säkerställa en minnesvärd upplevelse för alla, vare sig det är för att fira framgångar eller arrangera företagsgalor. Vi ger er friheten att sätta era egna detaljer och skapa ett evenemang som passar era önskemål och behov perfekt.

För de som vill förlänga festen och njuta av herrgårdens lugnande atmosfär lite längre, erbjuder vi mysiga rum för övernattning. Med vårt breda utbud av boendemöjligheter kan vi enkelt välkomna grupper av alla storlekar för att säkerställa att er upplevelse blir precis som ni önskar.

Har du bokningsplaner?

Om ni önskar en minnesvärd företagsfest på en underbar plats är Schenströmska Herrgården det perfekta valet. Kontakta oss idag för att utforska alla möjligheter för ert kommande evenemang på vår enastående herrgård strax utanför Västerås.

Skapa din upplevelse på Schenströmska Herrgård!

Boka er företagsfest här!
Badtunnor vid vatten i anslutning till Schenströmska Herrgården

Roliga aktiviteter & utrymmen för teambuilding i naturnära miljö

Vill ni utöka er vistelse med fler aktiviteter utanför företagsfesten finns det fantastiska utrymmen för aktiviteter och rörelse. Den närliggande naturen, vårt vackra slottsområde och härliga Strömsholms Kanalen ligger precis utanför dörren och passar utmärkt för friluftsaktiviteter eller annat skoj.

Vill ni ha tips på aktiviteter? Vi kan såklart rekommendera ett antal olika aktivitetsbolag för den som önskar att boka in upplevelser utöver det vanliga.

Schenströmska Herrgården framifrån

Schenströmska herrgården - byggnader och området

Vår herrgård ligger i den lilla orten Ramnäs, 20 minuter utanför Västerås, ungefär 1 timme från Örebro och knappt 1,5 timme från Stockholm. Med sina vackra grönområden och närliggande vattendrag är herrgården en lugn oas utan risk för trängsel.

Vill du veta mer om vad platsen har att erbjuda? Här hittar du en kartan över området och mer information om varje byggnad. Kartan ger en god överblick över vart du hittar allt ifrån bastun, badtunnor, parkering och de olika möteslokaler. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer om våra byggnader och vårt område!

Vi är utvalda av Svenska möten läs mer här

Boka vistelse

Vill du boka vistelse hos oss på Schenströmska herrgården utanför Västerås? Hos oss kan du anpassa vistelsen efter dina önskemål och behov.

Kontakta oss idag, eller boka direkt!

Boka nu