Schenströms Väg 1 730 60 RAMNÄS.

Boka konferens i Västerås

Hyr konferenslokal för företagsevent

Mötesrum eller festlokal – vilken lokal passar egentligen bäst för ert nästa företagsevent? Hos oss på Schenströmska herrgården utanför Västerås behöver du inte välja. Hyr en av byggnaderna på herrgården för er själva eller få tillgång till alla utrymmen genom att hyra hela herrgården. Här kan du anpassa vistelsen efter era önskemål och behov.

Rymliga konferensrum på Schenströmska i Västerås

Skräddarsy konferens eller boka konferenspaket

Mötesbranschen idag är välpaketerad – färdiga erbjudanden inklusive allt. Men om du inte vill ha allt då? Du kanske inte är ute efter en 3-rätters tallriksserverad middag? Du kanske inte orkar trycka i dig det där eftermiddagsfikat – ni åt ju precis lunch! Svinn för oss, tråkigt för miljön och pengar i sjön för er.

Vi tror att möten mellan människor behöver ske på ett sätt där man själv sätter premisserna. Alla möten har olika syften och mål och då måste även varje möte vara anpassat efter det. Därför erbjuder vi möjligheten att hyra hela herrgården för er nästa konferens, mässa eller annat företagsevent. Ni disponerar hela herrgården helt själva och är fria att lägga upp ett program som passar just era önskemål. 

Hos oss får du därav frihet och flexibilitet som färdigpaketerade lösningar inte kan erbjuda. Sprid ut er i herrgårdens alla skrymslen och vrår för break out sessions, tilldela grillmästaransvar till din BBQ-nördiga kollega och luncha ute på picknick-filtar. Byt mötesrum ofta för att få nya perspektiv, ät en frukost till middag och middag till frukost. När ni hyr möteslokal av oss kan ni sätta schemat helt efter ert behov – utforma vistelsen som ni vill och njut av er alldeles egna herrgård.

Några av de 450 sittplatser som finns i vår eventlokal Stallet på Schenströmska herrgården

Hyr lokal i Västerås för konferens, bröllop och fest

Är det dags för sommarfest, konferens eller kick off? Ska ni fira jubileum eller att ni överträffat era mål? Oavsett syfte har vi festlokalerna för ert företagsevent och lokaler för större evenemang. Hos oss hittar ni ett brett utbud av lokaler som passar alla tillfällen –  från mindre lokaler för företagsfesten till stora lokaler för bröllop, större event och konferenser.

Det kan vara svårt att hitta lokaler för ett större evenemang. Hos Schenströmska hittar ni vår unika eventlokal Stallet. Här har vi en rymlig lokal på 800 kvadratmeter med alla moderniteter som behövs för att genomföra stora möten och event. När du kliver in i Stallet möts du av en stor eventlokal med högt i tak och vackra ljuskronor, en bioduk och en scen med ljud- och ljusanläggning, perfekt för både presentationen på konferensen såväl som bröllopstal. Samtidigt har den en unik rustik karaktär med sina tegelröda väggar i kombination med vackra vita väggar och detaljer som osar av historisk känsla och lyx.

Här hos oss på Schenströmska hittar ni lokaler för alla tillfällen.

Läs mer om våra festlokaler

Samarbeten och leverantörer

Om ni behöver lite hjälp på traven med måltider, teknik eller varför inte lite blomster så har vi flera tips att ge er. Vi har samlat några stycken som vi diggar extra mycket på en alldeles egen sida på vår webb. Klicka dig vidare nedan och ta gärna kontakt med dem för att ställa frågor eller be om priser.

Läs om våra samarbeten
Boka nästa fest, konferens och kickoff på Schenströmska herrgården i Västerås

Schenströmska herrgården - byggnader och området

Vill du veta mer om vad platsen har att erbjuda? Här hittar du en kartan över området och mer information om varje byggnad. Kartan ger en god överblick över vart du hittar allt ifrån bastun, badtunnor, parkering och de olika möteslokaler. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer om våra byggnader och vårt område!

Läs mer om området

Boka vistelse

Vill du boka vistelse hos oss på Schenströmska herrgården utanför Västerås? Hos oss kan du anpassa vistelsen efter dina önskemål och behov.

Kontakta oss idag, eller boka direkt!

Boka nu